Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.07.2019.

12:21

Solskjer: Pogba nikada nije bio problem

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da fudbaler Pol Pogba "nikada nije bio problem" i da mediji imaju nešto protiv njega.

Izvor: LN

Autor: LN

Solskjer: Pogba nikada nije bio problem
Photo by Clive Rose/Getty Images

Pogbin menadžer Mino Rajola rekao je da 26-godišnji fudbaler želi da napusti Old Traford i da se nada da će što pre doći do rešenja koje će zadovoljiti sve strane.

Pogba, koji je u junu rekao da je pravo vreme za novi klub, otputovao je sa ekipom na predsezonsku turneju po Australiji, Singapuru i Kini.

Mančester junajted je početkom nedelje na društvenim mrežama objavio video snimak igrača kako šetaju Pertom, ali se od muzike u pozadini ne čuje prepirka Pogbe i Džesija Lingarda. Defanzivac Lindelof je brzo stao između njih, a zatim je stavio ruku na Pogbino rame, pa su svi nastavili šetnju.

"To je agenda protiv Pola, on je sjajan, veliki je profesionalac, nikada nije bio problem, ima zlatno srce. Džesijevu i Polovu šetnju su prikazali kao svađu dva momka. Znam da ste ovde da prodajete novine i priče, ali to je ništa, nema problema među igračima. Svi su profesionalni. Pripreme su do sada bile veoma, veoma dobre"
, rekao je Solskjer, preneli su britanski mediji.

Solskjer je rekao da u klub nije stigla nijedna ponuda.

"Ne mogu da sedim i pričam o Polu i o tome šta njegovi menadžeri pričaju. On ima još nekoliko godina ugovora i fantastično radi", dodao je norveški trener.

Solskjer je rekao da je Junajted dao golmanu Davidu de Hei poboljšanu ponudu za novi ugovor kako bi ostao na Old Trafordu i da veruje da će klub to da završi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve