Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.07.2019.

19:20

Kokeza i Bjeković posetili Vranje – Dinamo dobija novi stadion FOTO

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza obišao je FK Dinamo Vranje, koji će uskoro početi izgradnju novog stadiona.

Izvor: LN

Autor: LN

Kokeza i Bjeković posetili Vranje – Dinamo dobija novi stadion FOTO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Dinamo će dobiti novi stadion, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, grada Vranja i FS Srbije.

To je vranjanskom prvoligašku zvanično potvrđeno na sastanku u zgradi gradske uprave Vranja, na kojem su bili gradonačelnik Vranja Slobodan Milenkovic, državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović, predsednik Dinama Dragan Antić, uz uvažene goste iz FS Srbije, predsednika Slavišu Kokezu i potpredsednika Nenada Bjekovića.

Stadion ce imati kapacitet od 8.000 mesta uz neophodne standarde UEFA za ovu vrstu objekta, što znaci da će i u ovom delu Srbije u bliskoj budućnosti moći da se igraju i organizuju evropske utakmice.

"Grad Vranje i Dinamo su posebno zahvalni Ministarstvu privrede i FS Srbije na pomoć i značajnom delu sredstava koje će odvojiti za ovaj projekat, koji će biti od velikog značaja za fudbal na jugu Srbije i dodatni motiv za Dinamo da povrati status Superligaša", navodi se iz kluba.

Podsetimo, Dinamo je ove sezone ispao iz Superlige Srbije, pošto je u baražu poražen, posle dvomeča sa Inđijom.

Početak radova predviđen je za kraj 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve