Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.07.2019.

21:25

Novi Pazar želi u vrh srpskog fudbala

FK Novi Pazar i zvanično je otpočeo pripreme za novu sezonu.

Izvor: SN

Autor: SN

Novi Pazar želi u vrh srpskog fudbala
Foto: Senko Župljanin

Nekadašnji superligaš, u novom prvenstvu startuje iz Srpske lige. Ako je suditi po nedavno održanoj Skupštini, kada je novu upravu podržao i ministar Rasim Ljajić, stiče se utisak da dolaze bolji dani za klub.

Novi šef stručnog štaba Slavko Matić, u svojoj karijeri kao igrač nastupao je za OFK Beograd, Partizan, Spartak iz Moskve i CSKA Sofija. Kao trener četiri godine radio je u Kataru.

Po dolasku u Evropu vodio je Napredak iz Kruševca i slovenačke klubove Zavrč i NK Koper.

Igrače su pozdravili i predsednik kluba Elvedin Gicić, sportski direktor Emir Bihorac (nekadašnji igrač ovog kluba i reprezentativac SCG), generalni sekretar Fikret Međedović, članovi UO i Emir Mehmedović, direktor Sportskog saveza Novog Pazara.

"Sada smo svi jedna porodica i imamo jedan zajednički cilj, da se ekspresno vratimo u vrh srpskog fudbala. Mnogi žele da igraju u ovom klubu, i budite ponosni jer smo baš vas izabrali. Predvodiće vas mlad i ambiciozan trener, koji je radio u inostranstvu i Super ligi", istakao je sportski direktor Emir Biševac.

Slavko Matić, je odbio ponudu iz Libana, jer je prvo obećao ljudima iz Pazara, da će voditi ovaj klub.

"Za mene je sada FK Novi Pazar najveći klub na svetu i nadam se da će tako biti i za sve vas. Ako svi tako postavimo standarde i dajemo sto posto sebe, na treninzima i utakmicama, sigurno će doći dobri rezultati. Uprava nam je obezbedila odlične uslove, uskoro ćemo i na pripreme. Nadam se i dobrom žrebu. A posebno sam se oduševio kada sam na popodnevnom treningu video najodanije navijače, koji su nas pozdravili pesmom. Mnogo je važno kada uz dobar tim imate i veliku podršku grada i navijača", istakao je Slavko Matić.

Novi generalni sekretar kluba Fikret Međedović se takođe obratio igračima.

"Svaki dan ću biti svima na raspolaganju. Obezbedili smo zaista dobre uslove, a na igračima je da odlično rade. Imaćemo dosta prijateljskih utakmica, puno klubova želi da igra sa nama" zaključio je gen sek Međedović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve