Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.07.2019.

15:30

Lampard umesto na trening Derbija otišao da pregovara sa Čelsijem

Uprava Derbi Kantija dozvolila je Frenku Lampardu da odsustvuje sa treninga ekipe, pošto se očekuje da će mu Čelsi ponuditi ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Lampard umesto na trening Derbija otišao da pregovara sa Čelsijem
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Kako su preneli britanski mediji, Lampard neće predvoditi ekipu u ponedeljak i utorak, pošto pregovara sa Čelsijem o uslovima.

Derbi je saopštio da je doneo takvu odluku kako bi se što pre obavio transfer i da će "sada pojačati napore u dovodjenju zamene".

Sa treninga će odsustvovati i pomoćni trener Džodi Moris. Spekuliše se da će on sa Lampardom preći u Čelsi.

Fudbaleri Derbija će narednih nekoliko dana raditi na sticanju fizičke snage, pa u tom klubu veruju da za to vreme igrači mogu da rade bez glavnog trenera. U četvrtak će otputovati na Floridu.

Čelsi traži menadžera otkako je Mauricio Sari, posle jedne sezone, napustio klub i preuzeo Juventus.

Lampard je 13 sezona igrao za Čelsi, sa kojim je osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi, četiri FA kupa, dva Liga kupa, Ligu Evropa i Ligu šampiona i najbolji je strelac u istoriji kluba sa 211 golom.

Odigrao je 648 utakmica za londonski klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve