Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.07.2019.

13:00

Benites: Želeo sam da budem deo projekta, ali klub nije imao tu viziju

Bivši menadžer Njukasla Rafael Benites rekao je da je želeo da ostane u klubu, ali da vlasnici nisu želeli da podrže njegove planove.

Izvor: B92

Autor:B92

Benites: Želeo sam da budem deo projekta, ali klub nije imao tu viziju
Photo by Alex Broadway/Getty Images

Benites je u otvorenom pismu navijačima Njukasla objasnio okolnosti koje su dovele do njegovog odlaska, nakon što je klub saopštio da će Španac otići kada mu istekne ugovor.

Benites je mesecima pregovarao o novom ugovoru, ali je rekao da dogovor sa upravom nije postignut pošto "nisu imali istu viziju".

On je zahvalio navijačima na podršci tokom tri godine na Sent Džejms Parku, igračima, kao i svima u klubu koji su pomogli u radu sa ekipom.

"Ono što smo imali ovde, vašu podršku, naklonost i strast - za mene je bilo neverovatno. Sent Džejms Park je uvek bio poseban, pobeda od 5:1 protiv Totenhema, bio sam mnogo emotivan, uvek sam osećao da pripadam Njukaslu i zahvalan sam što ste omogućili da se osetim dobrodošlim i kao kod kuće"
, naveo je Benites.

"Od osvajanja Čempionšipa, do dve sezone u Premijer ligi, navijači, saradnici i igrači su bili ujedinjeni. Želim da kažem, nisam samo čekao da produžim ugovor, želeo sam da budem deo projekta. Nažalost, postalo mi je jasno da oni u vrhu kluba nisu imali istu viziju. Vrlo sam tužan zbog toga, ali nijednog trenutka nisam zažalio što sam došao u klub i ponosan sam na sve što smo postigli zajedno. Uvek ćete biti u mom srcu. Srećno u budućnosti"
, rekao je Benites.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve