Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.06.2019.

17:28

Zaha želi u Arsenal

Krilni fudbaler Kristal Palasa Vilfred Zaha spreman je da promeni sredinu i njegova želja je prelazak u redove Arsenala.

Izvor: SN

Autor: SN

Zaha želi u Arsenal
Photo by Warren Little/Getty Images

Kristal Palas je odlučio da proda Arona Van-Bisaku Mančester junajtedu, tako da nisu previše zainteresovani da puste i Vilfreda Zahu, a i u slučaju da ode očekuje se da transfer bude vredan oko 90 mliona evra.

Malopre pomenuti Mančester junajted pre četiri godine je prodao Vilfreda Zahu Kristal Palasu i od narednog transfera im sleduje 25% od ukupne cene.

Arsenal je veoma optimističan što se tiče dovođenja dvadesetšestogodišnjeg fudbalera, pošto će im biti potreban u kvalifikacijama za Ligu Evrope i žestokoj premijerligaškoj borbi za povratak u Ligu šampiona.

Mediji kažu da će za ozvaničenje ovog transfera Arsenal biti primoran da uz novac pošalje i nekog od fudbalera, a najglasnije su priče o odlasku Lukaša Toreire koji je na Emirate stigao iz Sampdorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve