Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.06.2019.

16:07

Bosančić novi fudbaler Voždovca

Bivši fudbaler Partizana i Crvene zvezde Miloš Bosančić pojačao je Voždovac.

Izvor: SN

Autor: SN

Bosančić novi fudbaler Voždovca
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Bosančić, koji je prošlu sezonu proveo u azerbejdžanskom Sabahu, već se priključio novim saigračima na pripremama u Sloveniji.

"Od prvog trenutka oseća se da dolazim u zdravu sredinu i to sam video na prvim razgovorima sa čelnicima kluba. Kroz razgovor sa trenerom Kokovićem i predsednikom kluba video sam da se prave veliki planovi za sledeću sezonu i moja je želja da budem deo tih planova i novih uspeha Voždovca. Želim da pomognem mladim igračima, da im budem primer, kako na terenu, tako i van terena i da svi zajedno ostvarimo što bolje rezultate", rekao je Bosančić za klupski sajt.

Trener Radomir Koković zadovoljan je dolaskom 31-godišnjeg veziste sa iskustvom iz Češke, Južne Koreje, Kine, Tajlanda i Azerbejdžana.

"Nema sumnje da je njegov kvalitet ono što nam je potrebno i da će uz njega i svi ostali igrači biti bolji. Miloš je ozbiljan momak, lider na terenu i definitivno pun pogodak. Ovim transferom dovoljno govorimo o ambicijama kluba u narednoj sezoni. Želimo da pozitivnu energiju koja na pripremama vlada među igračima i mojim saradnicima prenesemo i na teren kada to bude najbitnije, u prvenstvu", poručio je Koković.

Bosančić je peto pojačanje "zmajeva" ovog leta posle Marka Trkulje (Sindjelić), Viktora Živojinovića (Jedinstvo Ub), Nenada Cvetkovića (Zemun) i Nemanje Nikolića (Minsk).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve