Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.06.2019.

10:00

Lola Smiljanić: Dobro smo trčali, ostajem u Partizanu VIDEO

Iskusni vezista Milan Lola Smiljanić analizirao je prvi test meč Partizana ovog leta, u kojem su crno-beli poraženi od podgoričke Budućnosti 1:0.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Lola Smiljanić: Dobro smo trčali, ostajem u Partizanu VIDEO
foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Trener Partizana Savo Milošević je isprobao dva različita tima u oba poluvremena nakon što su crno-beli prethodnih sedam dana radili na Zlatiboru.

Partizan je diktirao ritam meča u Užicu, dva puta su crno-beli pogodili okvir gola, ali nisu uspeli da zatresu mrežu Podgoričana.

"Ušli smo iz jakog treninga u prvi meč, gde još ne znamo ni gde smo ni koji će igrači ostati ili doći. Možemo da budemo zadovoljni trčanjem, što je bilo najbitnije posle jakih treninga. Rezultatom ne možemo da budemo zadovoljni, ali to nije bilo u planu jer smo radili stvarno jako poslednjih nekoliko dana, pa nam je ovo došlo kao najjači trening da to osetimo kroz loptu", rekao je Smiljanić posle meča.

Partizan se u sredu vraća u Beograd, a zatim će 2-13. jula raditi u Sloveniji, gde će u prvom planu biti priprema za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv pobednika dvomeča između škotskog Kilmarnoka i velškog Konah Keja.

"Znamo da je uvek turbulentno u julu i avgustu u Evropi. Očekujemo prolazak Škota, kvalitetne ekipe. Znam da su osvojili Kup i da su dobili poslednjih deset utakmica u prvenstvu. Moramo ozbiljno prići toj utakmici i krenuti ka Ligi Evrope. U prvenstvu je naravno uvek cilj titula i dupla kruna, ali pre svega titula i plasman u Evropu",
dodao je Lola.

Smiljanić je na kraju potvrdio da će ostati u Partizanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve