Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.06.2019.

15:10

U Zemunu peti humanitarni turnir "Nemanja Ljubičić Švaba"

Memorijalni turnir u malom fudbalu “Nemanja Ljubičić Švaba“ održaće se od 11. do 18. jula na terenu Rukometnog kluba Zemun.

Izvor: PT

Autor: PT

U Zemunu peti humanitarni turnir
B92

Ovo će biti peto izdanje, a kao i prethodne četiri godine, turnir će biti humanitarnog karaktera, pošto se sav novac od turnira dodeljuje nekoj od najugroženijih srpskih porodica.

Turnir se igra po sistemu grupna, pa nokaut faza. Prošle godine učestvovalo je 24 ekipe, a titulu brane momci iz tima "Kafana Pukni Zoro".

"Obaveštavamo sve humanitarce, ljubitelje fudbala i ljubitelje dobrog druženja i prave priče, da će se peti po redu memorijalni turnir "Nemanja Ljubičić Švaba" održati od 11. do 18. jula na terenu RK Zemun – Miće Radakovića 4c, Zemun", navode organizatori.

Prijave za turnir "Nemanja Ljubičić Švaba" traju do 8. jula, a za više informacija možete kontaktirati broj – 062 187 47 69.

Nemanja Ljubičić preminuo je iznenada 22.11.2014. godine. U njegovu čast prijatelji su odlučili da organizuju turnir humanitarnog karaktera u malom fudbalu, koji će se petu godinu zaredom održati na terenu RK Zemun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve