Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.06.2019.

13:38

Luković pomoćnik Mrkeli u Crvenoj zvezdi

Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Luković imenovan je za pomoćnika sportskog direktora Mitra Mrkele, saopštio je srpski šampion.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Luković pomoćnik Mrkeli u Crvenoj zvezdi
Photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Uloga nekadašnjeg reprezentativca Srbije najviše će se ticati razvojnog tima Zvezde, Grafičara, i on je već počeo sa radom na novoj funkciji.

Ugovor je potpisao i biće na prozivci Grafičara u četvrtak pred početak sezone u Prvoj ligi Srbije.

Luković je 1997. došao u mlađe kategorije Zvezde, za prvi tim je debitovao četiri godine kasnije u Zemunu i u ukupno dva navrata odigrao 148 utakmica, uz 12 golova.

Sa crveno-belima je osvojio dve titule prvaka države, 2006. i 2016, kao i dva nacionalna kupa 2002. i 2006. godine.

Pre nego što je postao Mrkelin zamenik radio je kao skaut Zvezde.

"Uvek znači pomoć nekoga ko dobro razume suštinu Crvene zvezde. Luković je proveo mnogo godina u Zvezdi kao igrač, a prethodnih nekoliko meseci i kao skaut kluba. Njegov novi posao u klubu jeste da bude moj pomoćnik zadužen za ekipu Grafičara. Obim posla je veliki tako da ono što ja radim u prvom timu on će raditi u Zvezdi B. Imam iskustvo rada u Crvenoj zvezdi, OFK Beogradu i u reprezentativnim selekcijama tako da verujem da ću mu nekim savetima sigurno pomoći", izjavio je Mitar Mrkela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve