Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.06.2019.

18:10

Niški "Čair" dobija krov VIDEO

Krajem godine počinje rekonstrukcija "Čaira" kojom će biti osavremljen čuveni niški stadion.

Izvor: B92

Autor:B92

Niški
Foto: Sasa Djordjevic/Starsportphoto ©

Na "Čairu" su u toku radovi na obnavljanju travnatog terena sa podzemnim prskalicama za zalivanje i savremenim sistemom za drenažu i odvodnjavanje.

Za decembar je planirana rekonstrukcija zapadne tribine i uređenje ostalih, te pokrivanje stadiona, a vrednost radova koje finansira država je 17 miliona evra.

"Projekat je apsolutno gotov, a Ministarstvo svakog trenutka treba da nam odobri građevinsku dozvolu kako bismo što pre krenuli u rad. Kada se pokrije stadion, najverovatnije će tu i ići i novi reflektori. Biće to jedan velelepan stadion, koji će, ne samo unutra biti lep, nego i sve oko stadiona, parkinzi, park, osvetljenje", rekao je gradski većnik Branislav Kačar za "Niške vesti".

Podsetimo, čelnici FK Vojvodina su najavili pravljenje novog stadiona u Novom Sadu vrednog 25 miliona evra, a Crvena zvezda je predstavila tri idejna rešenja novog "Rajka Mitića".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve