Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.06.2019.

23:20

Partizan prodaje Zakarića Turcima

Goran Zakarić napustiće Partizan jer se ne nalazi u planovima trenera Sava Miloševića, a karijeru će najverovatnije da nastavi u Turskoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan prodaje Zakarića Turcima
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Kako prenose beogradski mediji, crno-beli će prodati bosanskohercegovačkog reprezentativca Konji za 800.000 evra.

Partizan je doveo Zakarića prošlog leta iz sarajevskog Željezničara za 150.000 evra i 15% od sledećeg transfera, što znači da će iz Humske na Grbavicu otići i dodatnih 120.000.

Zakarić je prošle sezone odigrao 36 utakmica za crno-bele, postigao je sedam golova uz pet asistencija, a dobar deo sezone je bio jedan od najboljih pojedinaca tima.

Momak iz Gradiške ponikao je u lokalnoj Kozari, a profesionalnu karijeru je počeo u Širokom Brijegu koji ga je 2011. prodao Dinamu iz Zagreba.

Šest godiona je bio član "modrih", ali nije odigrao nijedan prvenstveni meč za hrvatskog velikana, koji ga je slao na pozajmice u Široki, Lokomotivu Zagreb, Zrinjski i Slaven.

Preporodio se dolaskom u Željezničar 2016. postigavši 20 golova na 59 utakmica, što je privuklo pažnju beogradskog tima.

Zakarić ima 11 nastupa za reprezentaciju BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve