Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.06.2019.

20:44

Vratio se Suma: Sad je situacija bolja, kao i ja VIDEO

Najskuplje pojačanje u istoriji Partizana Sejduba Suma se vratio u Humsku da se bori za novi početak.

Izvor: AK

Autor: AK

Vratio se Suma: Sad je situacija bolja, kao i ja VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Suma je na 40 utakmica u crno-belom dresu postigao šest golova uz tri asistencije, što je daleko od učinka koji se očekivao od igrača plaćenog 1,6 miliona evra.

Prošle sezone je igrao na pozajmici u izraelskom Makabiju iz Haife, ali ni tamo nije blistao – 16 utakmica, 1 gol, 2 asistencije.

Sada je druga priča, prošle sezone je bilo stvari koje nisu išle prema očekivanjima, ali sada je situacija bolja, kao i ja. Sve ide na bolje i bolje. Dve godine sam igrao na drugačijem mestu od onoga na kojem sam igrao prethodnih nekoliko godina. Znam da tu mogu mnogo bolje", rekao je Suma u razgovoru za Partizan TV.

Suma je "preživeo" prve rezove koje je ovog leta napravio trener Savo Milošević, pa je otputovao sa ekipom na prvi deo priprema na Zlatibor.

"Nova grupa igrača je sa nama. Ima mladih igrača, tim je drugačiji od prošle sezone. Mladi igrači jako treniraju, imaju nešto dobro da ponude klubu. Mislim da ljudi vole ono što vide. Ako vide dobrog igrača, fer je da mu to daju do znanja. Kada ti daju pozitivne komentare, lako je uzvratiti dobrim igrama. Navijači me podržavaju i sada je na meni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve