Nova vest
Fudbal

Subota, 22.06.2019.

14:55

Milošević: Ndžaj ispravno postupio što je zatražio da ode na pozajmicu

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da je to što je fudbaler Musa Ndžaj tražio da ode na pozajmicu potpuno ispravna stvar.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Milošević: Ndžaj ispravno postupio što je zatražio da ode na pozajmicu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Po rečima Miloševića, fudbaler iz Norveške se, najviše zbog povrede, nije snašao u Partizanu.

"Video je da nije u prvom planu kada je u pitanju naredna sezona i tražio je da ostane u Beogradu da traži klub za pozajmicu. Pristao sam to i moram da pohvalim njegovo razmišljanje, ono je ispravno", rekao je Milošević za TV Partizan.

"Bio je povređen, nije se snašao, ali njegov karakter i ovaj postupak su pokazali da ima volju da se dokaže i vrati u Partizan, što je za mene maksimalno pozitivno. Tako ćemo nadam se i da uradimo, da ćemo brzo naći klub u kom će moći da igra godinu dana ili šest meseci, i pokazati da treba da se vrati u Partizan", kazao je Milošević.

Slično je i sa ostalim igračima koji su ostali u Beogradu.

"Time će se baviti čelnici kluba. Mi ovde imamo drugi posao. Isti je plan kao i za Musu. Imaćemo ponude za neke od njih, neki će biti prodati, neki će otići na pozajmice", dodao je trener Partizana.

Nžaj, 23-godišnji krilni fudbaler, došao je u Partizan zimus iz norveškog Stabeka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve