Nova vest
Fudbal

Subota, 22.06.2019.

09:31

Kolarov ide u Fenerbahče za 2,8 miliona evra po sezoni

Kapiten reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov najverovatnije će postati član Fenerbahčea, prenose mediji u Turskoj.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Kolarov ide u Fenerbahče za 2,8 miliona evra po sezoni
Photo by Paolo Rattini/Getty Images

Defanzivac Rome je već neko vreme bio u pregovorima sa klubom iz Istanbula i kako prenosi "Fanatik", dogovor je konačno postignut.

Kolarov je prvobitno tražio ugovor na tri sezone, što je bio kamen spoticanja u celoj priči, ali se čini da će na kraju ipak potpisati dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka za još godinu dana.

Ta dodatna godina bila bi aktivirana u zavisnosti od broja odigranih utakmica srpskog fudbalera, a Kolarov će imati godišnju platu od 2,8 miliona evra plus bonuse u zavisnosti od broja golova i rezultata kluba.

"Potreban mi je novi izazov u karijeri. Dolazak u Fenerbahče bi svakako bilo iskustvo kakvo do sada nisam imao", citira list reči srpskog fudbalera.

Tehnički direktor kluba Ersun Janal je kao jedan od prioriteta ovog leta označio upravo dolazak Kolarova za kog veruje da bi bio značajno rešenje, posebno zbog svog iskustva i odličnih tehničkih sposobnosti te kvalitetnog izvođenja prekida što je ptotekle sezone bio problem za Fenerbahče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve