Nova vest
Fudbal

Petak, 21.06.2019.

15:45

Novo pojačanje sa juga – Zvezda dovela reprezentativnog golmana

Crvena zvezda dovela je drugo pojačanje za predstojeću sezonu, mladog golmana Nikolu Vasiljevića.

Izvor: B92

Autor:B92

Novo pojačanje sa juga – Zvezda dovela reprezentativnog golmana
Foto: FK Crvena zvezda

Vasiljević, koji je prethodnih meseci redovno dobijao poziv u reprezentaciju Srbije, na "Rajko Mitić" je stigao iz Radnika iz Surdulice.

Momak rođen 1996. godine je sa srpskim šampionom potpisao četvorogodišnji ugovor.

"Dugo sam čekao ovaj potpis, još od zime i napokon se desio. Velika mi je čast i ponosan sam što sam potpisao za ovako veliki klub kao što je Crvena zvezda. Upravo mi se ostvario dečački san. Dolazim u klub kada je najjača konkurencija, ali to je samo još jedan motiv za mene da nastavim da radim i da strpljivo čekam šansu. Nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi iz kluba, stručnog štaba i navijača", rekao je Vasiljević za klupski sajt.

Mladi golman imao je prilike da se u nacionalnim selekcijama upozna i sa mnogim Zvezdinim fudbalerima.

"Čuo sam se sa Borjanom pre nego što sam došao, poznajemo se dugo, i uveren sam da neće biti nikakvih problema oko rada, ali i druženja u Zvezdi. Poznajem i mlade igrače iz reprezentacije, Vulića, Babića, Gajića, takođe i Jovičića i Pavkova i sigurno ću se dobro uklopiti",
dodao je Vasiljević.

Pre Vasiljevića, Zvezdu je ovog leta pojačao defanzivac Radovan Pankov koji je takođe stigao sa juga Srbije, ali iz niškog Radničkog.

Spekuliše se da bi na "Mitić" narednih dana mogli da stignu i prva strana pojačanja – bek Karem Hafez, zadnji vezni igrač Hose Alberto Kanjas te napadač Tomane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve