Partizan objavio raspored prijateljskih utakmica

U okviru bazičnih priprema prvotimci Partizana se u petak sele na Zlatibor gde će posle Beograda nastaviti prvi deo priprema za predstojeću sezonu.

SVIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

FK Partizan će na Zlatiboru odigrati jedan prijateljski meč protiv ekipe podgoričke Budućnosti zakazan za 25. jun u Užicu, navedeno je iz beogradskog kluba.

Ekspedicija FK Partizan se vraća u Beograd u sredu 26.juna, a zatim sledi put u Republiku Srpsku na prijateljski meč sa ekipom Zvijezda 09 u mestu Ugljevik 30.juna.

Put Slovenije FK Partizan će krenuti nekoliko dana kasnije, tačnije 2.jula, sa bazom na Pohorju gde će biti sve do 13. narednog meseca kada se vraćaju za Beograd.

Tokom priprema u Sloveniji planirano je nekoliko kontrolnih mečeva među kojima je prvi sa ekipom Rogoške koja dolazi iz druge slovenačke lige i koja je prošlu sezonu završila na 10. mestu.

Nakon ovog meča sledi duel sa ljubljanskom Olimpijom (drugo mesto prve lige Slovenije) 6.jula, a potom najveća i najozbiljnija provera 10.jula kada se izlazi na megdan francuskom Bordou.

Ovaj meč će biti odigran u austrijskom Klagenfurtu. Poslednji rival na ovim pripremama 13.jula je ekipa Pakšija osmoplasirani tim u prošlogodišnjem prvenstvu Mađarske.

Raspored prijateljskih utakmica:

3.jul – Rogoška (Druga liga Slovenije)
6.jul – Olimpija (Prva liga Slovenije) – Stadion Stožice, Ljubljana
10.jul – Bordo (Prva liga Francuske) – Klagenfurt, Austrija
13.jul – Pakši (Prva liga Mađarske)

strana 1 od 2 idi na stranu