Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.06.2019.

16:38

Martinez: Lukaku mora da napusti Junajted

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martinez rekao je da Romelu Lukaku mora da napusti Mančester junajted, prenose ostrvski mediji.

Izvor:

Autor:

Martinez: Lukaku mora da napusti Junajted
Photo by Michael Regan/Getty Images

Lukaku je na „Old Traford“ stigao u julu 2017. godine iz Evertona u transferu vrednom 75 miliona funti, ipak utisak je da do sada nije pružio ono što se od njega očekivalo.

Martinez, koji je sa Lukakuom sarađivao još dok je bio trener Evertona, a sa kojim i danas sarađuje u reprezentaciji Belgije rekao je da Junajted nije pravi klub za ovog igrača.

"Jasno je da Romelu mora da napusti Mančester Junajted. Sada je važno da Lukaku pronađe pravi klub, to bi bilo najbolje za obe strane“ izjavio je Martinez.

Čini se da Solsker, koji je preuzeo Junajted sredinom prošle sezone, ima više poverenja u mladog Markusa Rašforda, zbog čega je belgijski napadač počeo da gubi svoje mesto u startnoj postavi.

Kada su ga novinari upitali nakon pobede Belgije nad Škotskom rezultatom 3:0 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine o njegovoj budućnosti, Lukaku je rekao:

"Znam šta ću uraditi, ipak ne želim o tome da pricam. Sve ćete znati kada za do dođe vreme.“

26-godišnji napadač je za Junajted ove sezone odigrao 45 utakmica i postigao svega 15 golova.

Lukaku je ranije ovog leta povezivan sa određenim klubovima, a tu se pre svih ističe Inter iz Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve