Zvezda predstavila novi paket Viber stikera

FK Crvena zvezda i omiljena globalna aplikacija za razmenu poruka predstavili su 17 novih Viber stikera za obožavaoce crveno-belih širom sveta.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

"Ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i najtrofejnijeg srpskog kluba obradovaće vest da je FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket Viber stikera koji će oduševiti sve navijače i učiniti dopisivanje još zanimljivijim", piše na sajtu Crvene zvezde.

Popularna Marakana, šampionski trofej, omiljeni navijački slogani i likovi trenera Milojevića, kapitena Savića, asova Pavkova, Borjana, Marina, Stojkovića, Boaćija, Bena i drugih krase drugo izdanje Zvezdinih izuzetno popularnih vizuala na Viberu.

"Drago nam je što nastavljamo uspešnu saradnju sa Rakuten Viberom, koja traje godinama. Verujemo da će i ovi stikeri doprineti velikoj aktivnosti naše zajednice na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka u Srbiji i regionu i da će naši navijači širom sveta biti još više povezani i ponosni na svoj omiljeni klub", izjavio je Stefan Pantović, operativni direktor FK Crvena zvezda.

Viber stikere FK Crvena zvezda možete preuzeti ovde.

Član Viber zajednice FK Crvena zvezda možete postati ovde.

Osim toga što je omiljena aplikacija za razmenu poruka, Viber je od sada i raznovrsna platforma koja putem jedne od njenih osnovnih funkcija – Viber "Communities" (zajednica) povezuje, okuplja i pomaže ljudima da se prepoznaju po srodnim interesovanjima, aktivnostima, emocijama i ukusima. Viber zajednica FK Crvena zvezda jedna je od najaktivnijih na dnevnoj osnovi u našem regoinu – već sada ima više od 64.000 članova, a ovaj broj će od danas samo rasti.

"Srećni smo što vidimo da su poklonici sporta rado prihvatili korišćenje digitalnih kanala kako bi svakodnevno primali informacije i bili u kontaktu sa svojim omiljenim timom. Veoma smo ponosni na ovu saradnju, jer je Crvena zvezda klub sa dugom tradicijom, ali u isto vreme i veoma moderna organizacija koja shvata i primenjuje najsavremenije trendove u komunikaciji. Njihova Viber zajednica se ističe i šire od sportskih udruženja u regionu i ovaj inspirativan paket šampionskih Viber stikera predstavlja pravi poklon kluba i Vibera svim njihovim navijačima za privrženost i strast, gde god se oni nalazili na svetu", rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja Vibera za centralnu i istočnu Evropu.

"Viber stikeri FK Crvena zvezda biće besplatni i dostupni za preuzimanje širom sveta tokom naredna tri meseca", piše na sajtu Zvezde.

strana 1 od 2 idi na stranu