Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.06.2019.

17:00

Milan u Kramariću vidi rešenje za probleme u napadu

Fudbalski klub Milan zaniteresovan je za hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića, prenose italijanski mediji.

Izvor:

Autor:

Milan u Kramariću vidi rešenje za probleme u napadu
Photo by Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images

Agent koji zastupa Kramarića potvrdio je da je klub sa “San Sira“ pokazao interesovanje za napadača Hofenhajma.

Kramarić je imao odličnu sezonu u Bundesligi i bio je jedan od ključnih igrača svog tima. U 37 ligaških mečeva 27-godišnji napadač postigao je 22 pogotka od toga 17 u domaćem prvenstvu i pet u Ligi šampiona.

Ipak, Hofenhajm je spreman da pusti jednog od svog najboljih igrača da ode, a za njegove usluge zainteresovani su mnogi klubovi među kojima se ističe milanski gigant, a to je potvrdio i Vićenzo Kavalijer koji zastupa napadača.

"Kramarić je svojim igrama zainteresovao mnoge klubove iz Evrope, među kojima je i MIlan. Činjenica da već dve godine igra na vrhunskom nivou i nalazi se u samom vrhu liste strelaca a ne nastupa za Borusiju iz Dortmunda ili minhenski Bajern govori o njegovim igračkim kvalitetima", rekao je Kavalijer.

Ključna figura u ovom transferu mogao bi da bude Zvonimir Boban.

Hrvat, koji je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri jedan period i proveo u "rosonerima", na "San Siro" se vratio ovog leta i ima zadatak da zajedno sa Paolom Maldinijem posrnulom milanskom gigantu vrati stari sjaj.

"Boban je svakako prednost, on prati hrvatski nacionalni tim u kom je Kramarić jedan od najvažnijih igrača. Zahvaljujići njegovim golovima Hrvatska je bila druga na svetu prošlog leta a bio je i jedan od ključnih igrača za plasman Hofenhajma u Ligu šampiona prošle sezone
", dodao je agent hrvatskog fudbalera.

Procenjuje se da će klub koji želi Kramarića morati da izdvoji između 30 i 40 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d