Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.06.2019.

16:25

Atletiko obara rekord – za Feliksa 120 miliona evra

Atletiko iz Madrida planira da obori klupski rekord kako bi za 120 miliona evra doveo talentovanog fudbalera Benfike Žoaa Feliksa, prenosi Marka.

Izvor: B92

Autor:B92

Atletiko obara rekord – za Feliksa 120 miliona evra
Photo by Maja Hitij/Getty Images

Atletiko će aktivirati otkupnu klauzulu za 19-godišnjeg krilnog napadača i osvežiti navalu jer se očekuje odlazak Antoana Grizmana u Barselonu, za isti iznos.

Klub iz Madrida izdvojiće rekordan novac za pojačanje iz Portugalije, koje će da nadmašiti onaj Tomasa Lemara prilikom prelaska iz Monaka za 72 miliona.

Po svemu sudeći Atletiko je pobedio u trci Juventus, Borusiju Dortmund i klubove iz Mančestera junajted i Siti, jer Feliksu garantuje mesto u startnoj postavi, što drugi ne mogu.

Ključ u celom poslu je i superagent Žorž Mendeš i njegov dobar odnos sa trenerom "jorgandžija" Dijegom Simeoneom.

Iza Feliksa je sjajna sezona sa 20 golova i 11 asistencija, Benfika je htela da ga "blindira" novim ugovorom i klauzulom na 200 miliona, ali je Atletiko ubedio naslednika Kristijana Ronalda da dodje u Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d