Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.06.2019.

11:14

"Ako Sergej hoće da ide – neka ide"

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić može da napusti Lacio ukoliko to bude želeo, poručio je predsednik kluba Klaudio Lotito.

Izvor: SV

Autor: SV

EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Pari Sen Žermen, sa novim sportskim direktorom Leonardom, pokazao je ozbiljno interesovanje za transferom i do kraja nedelje očekuje se sastanak Brazilca i Sergejevog menadžera Mateje Kežmana.

"U Laciju zadržavamo samo one koji hoće da ostanu. Ukoliko igrač izrazi želju za novim izazovom, nećemo da stojimo na putu. Cena će da bude u skladu sa činjenicom da je proglašen za najboljeg vezistu Serije A", rekao je Lotito za Gazeta delo Sport.

Mediji na Apeninima prenose da Lacio od PSŽ-a traži okruglo 100 miliona, dok su Francuzi spremni da daju 75 miliona i još pet miliona kroz bonuse.

Ukoliko se uspešno završe pregovori Milinković-Savić bi postao najskuplje plaćeni srpski fudbaler ikada i srušio bi nedavno postavljeni rekord Luke Jovića iz Ajntrahta u Real Madrid (60 miliona).

Sergeja u svojim redovima želi i Juventus, s tim da mu je primarna meta povratak Pola Pogbe iz Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d