Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.06.2019.

19:17

"Dosta mi je razmaženih zvezda, vrata su im otvorena"

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi najavio je zaokret u klupskoj politici.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Photo by Aurelien Meunier/Getty Images

Prvak Francuske je posle osvajanja nove titule prvaka u prilično turbulentnoj situaciji jer se iz dana u dan govori o odlascima glavnih zvezda.

Al Kelaifi je posle promena na mestu sportskog direktotra i dolasku Leonarda umesto Antera Enrikea, najavio da će uskoro biti poznati stavovi kluba o mnogim ključnim pitanjima.

On je u intervjuu za "Frans fudbal" najavio da će klub zauzeti drugačiju poziciju prema zvezdama kluba.

Čini se da je Al Kelaifi najviše nezadovoljan ponašanjem pojedinih igrača, poput Nejmara i Kilijana Mbapea, koji je poslednji u nizu koji klub stavlja pred svršen čin povećavajući svoje zahteve kako bi produžio vernost.

"Igrači će konačno morati da preuzmu odgovornost, više nego ikada. Moraće sve da bude drugačije. Moraće da rade više i napornije. I ako se ne budu saglasili sa time vrata su im otvorena. Ne želim više da vidim to razmaženo ponašanje zvezda", rekao je Al Kelaifi.

On je dodao da će Leonardo imati punu kontrolu nad transferima i fudbalskim pitanjima.

"Dogovorili smo se za dva minuta. Imaće veliku moć, Leonardo je sjajan i mnogo mu verujem. Njegov prirodan autoritet biće dobar za svakoga, posebno za igrače", zaključio je prvi čovek "svetaca".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve