Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.06.2019.

17:04

Suma: Zaslužujem da igram za Partizan

Gvinejski fudbaler Sejduba Suma vratio se u beogradski Partizan nakon što mu je istekla pozajmica u Makabiju iz Haife.

Izvor: SN

Autor: SN

Suma: Zaslužujem da igram za Partizan
Foto: Starsport

Sejduba Suma se nije proslavio u Haifi, odigrao je svega šest utakmica i nije postigao nijedan pogodak i sada će morati da pokaže Savi Miloševiću da zaslužuje mesto među 11 najboljih fudbalera.

"Naravno da želim da ostanem u Partizanu. Ostala mi je još godina ugovora, a prema onome što piše na papiru, moram da ostanem. Da poštujem odredbe ugovora. Pripreme su obavezan proces u svakom klubu, zavisi kako ćete sebe da spremite za napore koji vas čekaju u sezoni, jedva čekam da nova takmičarska godina počne", rekao je Suma.

Bio je optimističan po pitanju starta u prvoj postavi crno-belih.

"Ako mene pitate, naravno da mislim da mogu u 11. Međutim, situacija je takva da šef drži sve konce i odlučuje ko će na teren. Daću sve od sebe da mu pokažem da zaslužujem da budem ovde", objasnio je Suma.

Svojevremeno je guran na krilo, međutim Suma veruje da bi mu promena pozicije donela više uspeha.

"Ne na krilu, nego u sredini, jer sam najbolje partije u karijeri, u Slovačkoj i Južnoj Africi, pružao na poziciji centralnog veznog ofanzivnog igrača. U Partizanu je bilo drugačije. Ljudi moraju da razumeju da nisam igrao na mestu na kome se najbolje snalazim, jer svi znaju da sam najbolji kad dejstvujem iza napadača. Voleo bih da u Beogradu dobijem šansu i pokažem da baš tu mogu da doprinesem najviše"
, kazao je Suma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve