Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.06.2019.

13:06

Pogba: Vreme je za novi izazov u drugom klubu

Francuski fudbaler Pol Pogba mogao bi da napusti Mančester junajted ovoga leta, pošto mu je kako on kaže potreban novi izazov.

Izvor: SN

Autor: SN

Pogba: Vreme je za novi izazov u drugom klubu
Photo by Stu Forster/Getty Images

Prema pisanju italijanskih medija, sportski direktor Juventusa Fabio Paratići otputovao je u London gde je sa predstavnicima Mančester junajteda pregovarao o eventuelnom transferu Pola Pogbe.

Pregovori su još uvek u ranoj fazi i kako se trenutno piše, Juventusov desni bek Žoao Kanselo biće uključen u čitav posao. Fracuski vezista, Pol Pogba, već neko vreme se povezuje sa odlaskom u Real Madrid kako bi radio sa zemljakom i idolom Zinedinom Zidanom.

"Imamo mnogo vremena za razmišljanje i mnogo vremena za razgovore. Što se mene tiče, imam još tri godine ugovora u Mančester junajtedu i ovde se osećam sjajno. Imali smo neke dobre i neke loše momente, kao i svi ostali bilo gde u svetu. Posle svega što se desilo ove sezone imao sam jako dobru godinu i mislim da je vreme za novi izazov u drugom klubu", rekao je Pol Pogba na turneji u Tokiju.

Pogba je prešao u Mančester junajted iz Juventusa za rekordnu svotu 93,25 miliona funti u avgustu 2016. godine i sa reprezentacijom Francuske je 2018. godine postao svetski šampion u Rusiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve