Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.06.2019.

14:34

Zidan želi samo Pogbu

Zinedin Zidan želi da ojača vezni red Real Madrida dovođenjem Pola Pogbe iz Mančester Junajteda.

Izvor: LP

Autor: LP

Zidan želi samo Pogbu
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Nakon što je Real Madrid pojačao napad potpisima Luke Jovića i Edena Azara,čija se zvanična predstavljanja očekuju sutra i prekosutra, na red je došla i rekonstrukcija veznog reda. Pol Pogba se nameće kao idealno rešenje, ako se u obzir uzmu njegovi igrački kvaliteti kao i nezadovoljstvo u Junajtedu.

Jedini problem za Zidana bi moglo da predstavlja visoko obeštećenje koje bi Real Madrid morao da plati Mančester Junajtedu u visini od 150 miliona eura, što u Realu smatraju da je previše. Rešenje bi se moglo pronaći u potpisivanju višegodišnjeg ugovora, najverovatnije na šest godina, ali da Pogba prihvati slabije finansijske uslove u odnosu na koje ima u trenutnom klubu.

Još jedna olakšavajuća okolnost bi bila Pogbino poznavanje španskog jezika, zahvaljujući činjenici da njegova žena dolazi iz Bolivije, što bi mnogo ubrzalo period adaptacije na život u španskoj prestonici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve