Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.06.2019.

11:25

Bivši fudbaler Partizana i sin bivšeg fudbalera Partizana stigli kod Lalatovića

Nekadašnji fudbaler Partizana Nemanja Tomić i dosadašnji član bugarskog Etra Veljko Batrović potpisali su za Radnički, saopštio je klub iz Niša.

Izvor: SV MT

Autor:SV MT

Bivši fudbaler Partizana i sin bivšeg fudbalera Partizana stigli kod Lalatovića
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Iskusni 31-godišnji Tomić, svojevremeno pet puta reprezentativac Srbije, dolazi posle zapažene epizode u Zemunu.

Sa druge strane, Batrović, sin nekadašnjeg fudbalera crno-belih Zorana, stiže posle dobrih partija u bugarskom šampionatu.

Tomić je protekle sezone nastupao za Zemun, za koji je odigrao 20 utakmica, uz 4 postignuta gola i isto toliko asistencija.

"Završili smo izuzetan posao i angažovali fudbalera kojeg bi poželeo svaki superligaš u našoj zemlji... Ispunili smo deo obećanja, jer nameravamo da osim njega na Čair dovedemo najmanje još četvoricu vrsnih i fudbalera sa internacionalnim iskustvom", kaže Ivica Tončev, predsednik Radničkog.

Tomić ima 31 godinu, a u karijeri nastupao još za Partizan, Genčlerbirligi, Giresunspor, Trikalu i Zemun.

Tomić i Batrović su drugo i treće pojačanje Radničkog u letnjem prelaznom roku, pošto je pre njih iz Bačke stigao Milan Makarić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve