Tadić: Prijala nam je promena formacije VIDEO

Fudbaleri Srbije savladali su reprezentaciju Litvanije pred praznim tribinama sa čak 4:1 u trećoj utakmici kvalifikacionog ciklusa

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Mislim da smo u prvom poluvremenu pružili dobru partiju i da je to model kako treba da igra reprezentacija Srbije, da smo stvarali šanse, da je lopta išla brzo, bilo je još nekih situacija gde smo mogli da ih ugrozimo, ali dobro mislim da je to model kako treba da igramo", rekao je Dušan Tadić.

Dušan Tadić je napomenuo da je ovaj period najteži za fudbalere, pošto dolazi nakon izuzetno napornih klupskih sezona.

"Znali smo da moramo da završimo sezonu kako treba. Svi smo premoreni, ovo je najgori mogući termin odigravanja posle napornih sezona, moraš da se napneš i uspeli smo. Moramo da izvučemo pouke iz prve i iz druge utakmice"

Na pitanje zašto je reprezentacija pala u igri u momentu, Tadić je dao jasan odgovor, kao i na pitanje kako je bilo igrati pred praznim tribinama.

"Slabije smo trčali, to je bio najveći razlog našeg pada. Opet si asistirao + najbitnije je da ekipa pobedjuje i da igramo dobro. Teško je igrati u ovakvoj atmosferi, ali uspeli smo da se nateramo da igramo, uvek je teško bez domaće publike..."

Srbija je uspela da popravi utisak posle ubedljivog poraza od reprezentacije Ukrajine.

"To je bio jako ružan osećaj za sve nas ali sad smo uspeli da popravimo utisak iako je bio slabiji protivnik videla se ideja u igri, moramo da analiziramo da vidimo šta treba da promenimo i šta je u suštini najbolje za reprezentaciju Srbije"

Tadić je takođe govorio o idejama u igri i napomenuo kako je čitavoj ekipi itekako prijala promena formacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.