ANKETA: Budite selektor – ko izlazi na teren protiv Ukrajine?

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 gostuje reprezentaciji Ukrajine i glavno pitanje koje se postavlja je – koga će Mladen Krstajić izvesti na teren?

PTIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kvalifikacije za EURO 2020:

Grupa B:
1. Ukrajina 1/1/0 4
2. Luksemburg 1/0/1 3
3. Portugal 0/2/0 2
4. Srbija 0/1/0 1
5. Litvanija 0/0/1 0

U narodu najviše se priča o napadu, pošto se i dalje ne zna da li će u špicu biti Aleksandar Mitrović, Luka Jović i Aleksandar Prijović.

Postoji i mogućnost da Mladen Krstajić zaigra s dva napadača, međutim pitanje je da li će sada odstupiti od svoje klasične postave.

Za vas smo napravili anketu u kojoj možete da glasate za 11 fudbalera – jednog golmana, četiri defanzivca, pet veznjaka i jednog napadača.

Najmanje sumnje ima ko će na gol protiv Ukrajine. Mesto je rezervisano za Dmitrović i bilo bi veliko iznenađenje kada bi među stative stali Rajković ili Vasiljević.

Odbrana je takođe sklona promenama. Postoji šansa da Krstajić zaigra sa tri u odbrani, ali smo vam zbog prethodnih mečeva dali da birate četiri defanzivca.

"Znam tim, otkriću vam da će sigurno početi Mijat Gaćinović", rekao je Krstajić.

Sada smo vam olakšali, jednog igrača veznog reda već znate, ostaje vam da izaberete još četvoricu.

Za kraj – napadači. Luka Jović nedavno je prešao u Real Madrid i navijači širom sveta jedva čekaju da ga vide na terenu. Međutim, pitanje je da li će igrati od starta, pošto je to mesto uglavnom rezervisano za Aleksandra Mitrovića.

Pored njih dvojica, konkurencija je i Aleksandar Prijović. Birajte.

Utakmica između Srbije i Ukrajine igra se od 20.45.

strana 1 od 2 idi na stranu