Nova vest
Fudbal

Petak, 24.05.2019.

11:10

Krstajić vratio Kataija među "Orlove", nema Matića!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Krstajić vratio Kataija među
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Novo ime u selekciji je samo povratnik Aleksandar Katai, koji je u poslednja dva meseca u sjajnoj formi u američkom Čikago Fajeru.

Katai je postigao tri gola uz četiri asistencije na 11 utakmica u MLS ligi ove sezone. On je šest puta igrao za Srbiju, ali nije bio u planovima selektora od 2016. godine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

"U sjajnoj je formi, već je bio ovde, zna sve momke, oni znaju njega. Odličan momak, sjajan igrač", rekao je selektor Krstajić.

U sastavu nema veziste Mančester junajteda Nemanje Matića zbog povrede, a u odnosu na prethodni meč, u timu nema ni veznog igrača Crvene zvezde Branka Jovičića.

Srbiju će predvoditi naše najveće zvezde Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Adem Ljajić, Nikola Milenković, te kapiten Aleksandar Kolarov...

"Orlovi" će 7. juna gostovati Ukrajini u Lavovu (20.45), a potom 10. dočekuju Litvaniju u Beogradu (20.45), pred praznim trubinama jer je UEFA kaznila FSS zbog navijačkih ispada na meču sa Crnom Gorom u Ligi nacija.

Srbija je kvalifikacije počela na više nego zadovoljavajući način, remijom sa braniocem evropskog trona Portugalom (1:1) u Lisabonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d