"U poslednje vreme nam nedostaje strast, igrači su glavama već na odmoru"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da je Crvena zvezda ostala bez trofeja jer su igrači glavom već bili na odmoru.

ŽB SVIzvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Čestitam Partizanu na osvojenom Kupu. Obe ekipe su igrale da naprave što manje grešaka. Očekivali smo Partizan u bloku, koji će da proba iz kontranapada da nas ugrozi. Nismo nalazili rešenja da ugrozimo njihov gol, nismo imali brzinu. Nismo imali ni neku izglednu šansu. Iz jednog prekida Partizan je dao gol i za toliko pobedio", rekao je Milojević.

Nedostatak strasti obio se o glavu igračima Crvener zvezde.

"Čestitam igračima na sezoni, bila je uspešna i naporna. Igrači su otišli na odmorf, 9. juna je okupljanje i očekuje nas ponovo još jedna teška sezona. Niko od ovih momaka nije precenjen, ovi igrači su mnogo doneli Zvezdi. Preuzimam odgovornost, ja ih treniram, ja ih biram, oni rade ono što se dogovorimo. U poslednje vreme nam nedostaje strast. Mi je danas nismo imali, kao ni u poslednje vreme. Dosta rano smo osvojili prvenstvo i došlo je do pražnjenja. Partizanu je danas cela sezona stala u 90 minuta", rekao je Milojević.

Milojević veruje da će se igrači vrlo brzo "resetovati".

"Jedva su čekali da im se završi sezona, to nam se već dešavalo, takvi su, moramo da pronađemo neko rešenje za takve situacije. Imamo puno izazova u narednom periodu, imamo dobar igrački kadar, a biće i sveže krvi. Uz dobre pripreme bićemo spremni za prvo kolo kvalifikacija", istakao je Milojević.

strana 1 od 2 idi na stranu