Koković preuzeo Voždovac: Trudiću se da budem drugačiji

Ambiciozni 35-godišnji fudbalski trener Radomir Koković zvanično je preuzeo Voždovac i poručio da će učiniti sve da donese nešto novo u srpski fudbal.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Marko Spasojevic/Starsportphoto
Foto: Marko Spasojevic/Starsportphoto

Koković, nekadašnji fudbaler Rada i Napretka, trenersku karijeru počeo je u Kini, zatim je vodio Sinđelić, a u Voždovac dolazi posle "epizode" u Zemunu.

"Želeo bih da izrazim zahvalnost Upravi kluba koja je u kratkom periodu prepoznala moj kvalitet, način rada, viziju i pristup i pružila mi priliku da budem šef stručnog štaba ovog ambicioznog i organizovanog kluba. Trudiću se da budem drugačiji i da donesem nešto novo u srpski fudbal, kao i do sada. Smatram da sam kao trener inovativan i hrabar i siguran sam da će moja ideja doneti nešto novo i biti osveženje. Na taj način sam selektirao i saradnike u svom stručnom štabu i jedva čekam da počnem sa radom", izjavio je Koković.

Koković je naveo da se njegove i klupske ambicije poklapaju i da dobro organizovan klub kakav je Voždovac, zaslužuje najbolje rezultate.

"Jako sam ambiciozan i ;moji ciljevi su najviši, što ovaj klub i zaslužuje. Uslovi za rad su sjajni, klub je organizovan na najvišem nivou, to se vidi na svakom koraku i ne sumnjam da uz pravi pristup možemo da dođemo do željenih rezultata", rekao je on.

Nakon igračke, Koković je trenersku karijeru započeo u Kini, dok je u Srbiji prevodio Sinđelić, sa kojim se plasirao u plej-of Prve lige. Od aprila ove godine bio je trener Zemuna, ali nije uspeo da ga sačuva u Super ligi, pošto je Zemuncima za opstanak bio potreban jedan bod.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu