Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.05.2019.

08:38

"Navikli smo na glasine, idemo po pehar"

Defanzivac Čelsija Sezar Aspilikueta izjavio je da su svi njegovi saigrači fokusirani na finale Lige Evrope, a ne na odlazak njihovog trenera, Mauricija Sarija.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Clive Mason/Getty Images

Fudbaleri Čelsija sastaju se sa Arsenalom u Bakuu gde će se boriti za trofej drugog prestižnog evropskog klupskog takmičenja, Lige Evrope, a isto tako i za direktan odlazak u Ligu šampiona naredne sezone.

Ono što već danima "trese" fudbalski svet, jesu priče o odlasku Mauricija Sarija iz redova Čelsija. Spominjao se prelazak u torinski Juventus, kao i Roma, pa bi se Sari posle samo godinu dana u Engleskoj vratio u Italiju.

Povodom ovih glasina, a i predstojećeg finala oglasio se i desni bek Čelsija Sezar Aspilikueta, koji je objasnio da je fokus Čelsija na finalu Lige Evrope, a ne na Sarijevoj budućnosti.

"Znamo kakvo nam se leto približava, čujemo mnogo toga, ali navikli smo na glasine. Idemo po pehar, siguran sam da je to glavna stvar svakome u ekipi i ukoliko budemo radili zajedno i naporno doći ćemo do cilja. Šta će biti sa Sarijem, saznaćemo posle finala, ali mogu vam reći da je svima jedina briga Baku i da ćemo dati sve od sebe da se kući vratimo srećni", poručio je Aspilikueta.

Ovo je takođe bio prvi trofej u karijeri španskog defanzivca u redovima Čelsija.

"Ovo je bitka za trofej i to u derbiju, a mi smo gladni trofeja i jedva čekamo ovaj nezgodan duel u Bakuu. Liga Evrope je bio prvi trofej koji sam osvojio sa Čelsijem, bilo je to u Amsterdamu i ukoliko se sada osvoji trofej Lige Evrope, biće to jako dobra stvar"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve