Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.05.2019.

16:42

Stojković pred finale Kupa: Najbolji smo, sve zavisi od nas

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Filip Stojkoivć kaže da je finale Kupa Srbije protiv Partizana prava prilika da njegov tim na pravi način zaokruži sezonu.

Izvor: SN

Autor: SN

Stojković pred finale Kupa: Najbolji smo, sve zavisi od nas
credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Igrali smo u Ligi šampiona, osvojili smo titulu i imamo priliku da vrlo napornu sezonu krunišemo još jednim trofejom. Znamo da nam je cilj bila "dupla kruna", ostao nam je još korak do novog uspeha, a onda nas čeka da odemo na zasluženi odmor pred izazove u novoj sezoni", rekao je Stojković za klupski sajt.

Zvezdin desni bek podseća da crveno-beli ove sezone, izuzev utakmice protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, nema poraz na domaćem terenu.

"Primamo malo golova na Marakani. Imamo samopouzdanja i sigurno da će od nas zavisiti veći deo meča. Samo da pobedimo i osvojimo trofej, i da privedemo sezonu kraju kako bi trebalo. U prošlom derbiju smo pokazali da smo najbolji i da smo zasluženo osvojili titulu".

Crnogorski reprezentativac očekuje lep ambijent i veliku podršku sa tribina.

"Mislim da će biti puna severna tribina, a voleo bih da bude što više naših navijača i da još jednom pokažu zašto su najbolji na svetu. Njihova podrška nam uvek daje dodatnu snagu i kada su Delije uz nas onda i lakše dolazimo do uspeha",
naglasio je on.

inale Kupa Srbije igra se u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" od 19 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve