Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.05.2019.

21:40

Jović drugi na top listi želja navijača Reala

Napadač Ajntrahta iz Frankfurta Luka Jović jedan je od najtraženijih mladih fudbalera trenutno u Evropi, a sve je bliži dresu Reala.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Jović drugi na top listi želja navijača Reala
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Dnevnik "As" je sproveo anketi su pitanjem koga bi navijači Reala najviše želeli da vide u dresu njihovog kluba i pokazalo se da srpski fudbaler uživa ogromne simpatije Madriđana.

U anketi je učestvovalo preko 160.000 navijača, a na prvom mestu na top listi želja je Belgijanac Eden Azar, fudbaler Čelsija, koji je dobio 53.700 glasova.

Odmah iza njega se na listi našlo ime Luke Jovića za čiji dolazak u Real je glasalo 34.700 navijača.

Iza Jovića je Danac Kristijan Eriksen iz Totenhema, za njega je glasalo oko 25.300 posetilaca, dok je zvezda Pari Sen Žermena, Brazilac Nejmar da Silva tek na četvrtom mestu sa 16.900.

Iza njih je vezista liona Tangi Ndombele sa 16.400 glasova, dok je poslednji Pol Pogba iz Mančester junajteda, za kog je glasalo 13.800 posetilaca.

Očigledno, Jovićeve sjajne igre u dresu Ajntrahta nisu prošle nezapaženo ni u Madridu, a to što je ispred takvih imena kao što su Nejmar, Erikson i Pogba, govori dovoljno.

Veruje se da je kraljevski klub spreman da za njegov dolazak plati Ajntrahtu 60 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve