Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.05.2019.

12:14

Joveljić zadovoljan svojim učinkom i srećan zbog trofeja

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić rekao je danas da je zadovoljan svojim učinkom u sezoni i osvajanjem šampionske titule u Superligi.

Izvor: SN

Autor: SN

Joveljić zadovoljan svojim učinkom i srećan zbog trofeja
foto : Nenad Mihajlovic/Starsport

"Drago mi je što sam baš na ovoj utakmici postigao 11. gol u sezoni. Zadovoljan sam svojim učinkom, ; srećniji sam što je taj pogodak pomogao ekipi da stigne do 33. superligaške pobede. Jirka me je odlično uposlio, ostao sam sam ispred gola i nije mi bilo teško da zatresem mrežu. Videli ste svi kakvo je vreme bilo od sredine poluvremena, utakmica je nekoliko puta prekidana, ali i uprkos tome uspeli smo da pružimo lepu fudbalsku predstavu našim navijačima", rekao je Joveljić.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras Napredak sa 3:0, u utakmici poslednjeg 37. kola Super lige. Crveno-belima je uoči utakmice uručen šampionski pehar, a uspeh su proslavili sa navijačima na stadionu "Rajko Mitić".

"Današnji dan nisam mogao lepše ni da zamislim. Proslavili smo titulu sa našim navijačima, nema lepšeg osećaja za jednog fudbalera. Više od 40.000 ljudi došlo je da nas pozdravi i da slavi sa nama. Osećaj kada podignete pehar na 'Marakani' ne može da se poredi ni sa jednim drugim na svetu. Hvala svima koji su nam ulepšali ovaj dan", rekao je Joveljić.

Zvezda će u četvrtak od 19 časova na svom terenu igrati u finalu Kupa protiv Partizana, koji brani trofej.

"Sada ćemo da proslavimo titulu, ali ne smemo da se opuštamo, jer nas već za četiri dana očekuje finale Kupa Srbije. Pred nama je 'večiti' derbi i prilika da ispunimo svoj cilj i osvojimo 'duplu krunu' 23, maja. Već od sutra ćemo nastaviti sa pripremom za tu utakmicu"
, naveo je Joveljić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve