Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.05.2019.

21:08

Sari: Šanse da Kante zaigra finale LE su 50:50

Trener fudbalera Čelsija Mauricio Sari rekao je da su šanse 50:50 da će N'Golo Kante biti spreman za finale Lige Evropa protiv Arsenala.

Izvor: SN

Autor: SN

Sari: Šanse da Kante zaigra finale LE su 50:50
Photo by Alex Grimm/Getty Images

Kante je povredio koleno na treningu u subotu i sada se bori sa satom kako bi bio spreman za sutrašnje finale u Bakuu. On je danas trenirao odvojeno od ekipe.

"Ima mali problem s kolenom, nije ozbiljna povreda, ali je sada problem vreme. Mislim da su njegove šanse 50:50 u ovom trenutku. "Nadam se da će se oporaviti, veoma je važan za nas. Bez njega smo u problemu", rekao je Sari, prenose britanski mediji.

I pored toga što Čelsi sutra očekuje važan meč, novinare u Bakuu je interesovala i budućnost Sarija, obzirom da ga mnogi već vide kao trenera Juventusa.

"Želim da razmišljam samo o finalu. Imam ugovor s Čelsijem na još dve godine, tako da ću pre svega razgovarati sa Čelsijem. Ali, sada nije trenutak. Prošle godine Čelsi nije ušao u Ligu šampiona, sada jesmo. Igrali smo finale Liga kupa, izgubili smo na penale od Mančester sitija, najboljeg tima u Evropi u ovom trenutku. Sutra ćemo igrati finale Lige Evropa... Mislim da smo imali veoma dobru sezonu", rekao je Sari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve