Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.05.2019.

12:15

Nova crveno-bela aplikacija dostupna zvezdašima

Crvena zvezda je na dan šampionske proslave i poslednje superligaške utakmice ove sezone spremila veliko iznenađenje za sve zvezdaše.

Izvor: SN

Autor: SN

Nova crveno-bela aplikacija dostupna zvezdašima
Foto: FK Crvena zvezda

Od sada možete preuzeti novu, redizajniranu verziju zvanične aplikacije FК Crvena zvezda i istražite nove funkcionalnosti. I dalje ćete najbrže i najpouzdanije dobijati sve vesti i zanimljivosti iz voljenog kluba, samo na još atraktivniji način.

Od nove verzije u prvi plan stavljamo najvernije članove, donosimo im ekskluzivan sadržaj i brojne opcije koje će im biti dostupne kada se prijave u okviru aplikacije. Sve što je potrebno jeste da preuzmete novu verziju, prijavite se sa svojim članskim brojem i istražite sledeće opcije.

Uz novi "meč centar" nikada više nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde - sve akcije, uživo komentari i najvažniji momenti biće tu u okviru aplikacije. Takođe, od sad imate jedinstvenu prilikuda i vi učestvujete u kreiranju sadržaja koji će biti u okviru aplikacije.

Uz korišćenje #zvezdaježivot na svojim objavama na društvenim mrežama postajete deo nove sekcije koja vas čeka kada preuzmete aplikaciju.

Кao poseban deo u okviru vesti sada je video galerija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije trenutke iz voljenog kluba. Svi članovi će imati mogućnost da glasaju u anketama i da tako učestvuju u donošenju odluka.

Razmenjujte mišljenja sa ostalim članovima na vestima, koristeći novu i unapređenu opciju za komentare. Uključite obaveštenja i prvi saznajte sve nove vesti u vezi sa crveno-belima i ne propustite najzanimljivije akcije dok pratite uživo utakmicu.

Кao i do sada, pogledajte informacije o prvom timu, pratite rezultate, tabele, najnovije vesti, ali u potpuno redizajniranoj FК Crvena zvezda aplikaciji.

Verziju za iOS možete preuzeti OVDE, dok je verzija za korisnike androida dostupna OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve