Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.05.2019.

09:29

Saša Ilić se oprašta, Zvezda slavi titulu, borba za opstanak u Superligi

Došli smo do kraja još jedne sezone u Superligi, koja je bila poslednja u karijeri za Sašu Ilića i u kojoj je Crvena zvezda uspela da osvoji šampionsku titulu.

Izvor: SN

Autor: SN

Saša Ilić se oprašta, Zvezda slavi titulu, borba za opstanak u Superligi
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće osvajanje 30. šampionske titule posle utakmice poslednjeg kola Superlige Srbije u kome će na svom stadionu dočekati ekipu kruševačkog Napretka.

Čast podizanja šampionskog pehara pripašće kapitenu Crvene zvezde, Nenadu Milijašu, koji će po završetku sezone okačiti kopačke o klin.

Kada već govorimo o završetku karijere, na crno-beloj strani brda karijeru završava ikona Partizana, čuvena "dvadesetdvojka", Saša Ilić. Ilić će se od igračke karijere oprostiti pred svojim navijačima, koji će ulaznice moći da kupe za simboličnih 22 dinara.

Fudbaler sa najviše nastupa u istoriji Partizana i osvajač 11 šampionskih titula zaslužio je da u poslednjoj takmičarkoj utakmici bude pozdravljen od publike, pa je zato Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije promenila odluku kaznu co zatvaranju tribina i prenela je za sledeću sezonu.

Velika borba u Superligi vodiće se za opstanak, i to u direktnim duelima Rada i Zemuna na Banjici, kao i Bačke i vranjanskog Dinama u Bačkoj Palanci.Od četiri tima samo jedan može da osigura status superligaša za narednu sezonu, još jedan će u baraž, a dva idu u niži rang.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve