Nova vest
Fudbal

Subota, 18.05.2019.

13:30

Siti nudi 70 miliona za Rodrija

Mančester siti na leto planira da se dodatno pojača, a jedan od igrača koji je na meti prvaka Engleske je i Rodri iz Atletiko Madrida.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Siti nudi 70 miliona za Rodrija
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Španski i ostrvski mediji prenise kako je Pep Gvardiola Rodrija označio kao jednu od primarnih meta i voljan je da plati za njegov dolazak 70 miliona evra.

Tolika je otkupna klauzula u njegovom ugovoru, a kako prenosi "As" čelnici Sitija su već kontaktirali Rodrijev štab u nameri da se on preseli na Etihad.

Dijego Simeone želi da zadrži 22-godišnjeg fudbalera na "Vando Metropolitanu", ali sve će svakako zavisiti i od Rodrijevih planova.

Barselona je takođe bila zainteresovana za njegove usluge, ali se čini da bivši igrač Viljareala želi da sarađuje sa Pepom Gvardiolom.

Želja menadžera Mančester sitija je da pojača konkurenciju u veznom redu, pre svega Fernandinju koji ima 34 godine i koji je jedadn od najznačajnijih igrača za igru šampiona Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve