Nova vest
Fudbal

Petak, 17.05.2019.

23:25

"Nismo razmatrali da promenimo selektora"

Fudbalski savez Španije odbacio je navode da bi selektor Luis Enrike mogao da napusti reprezentaciju.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by David Ramos/Getty Images

Kako se navodi u saopštenju, Savez nije razmatrao da zameni Luisa Enrikea, uprkos dužem odsustvovanju iz privatnih razloga. Luis Enrike je propustio početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a propustiće i predstojeće utakmice u junu zbog privatnih problema.

"Savez ostaje potpuno posvećen selektoru. Savez nikada nije razmatrao mogućnost promene pozicije vezano za Luisa Enrikea. Zajednička obaveza ostaje netaknuta. Za nas nikada nije bilo nikakve sumnje, nadamo se da ćemo moći da računamo na trenera dugo vremena", rekao je sportski direktor Saveza Hose Fransisko Molina.

On je odbacio navode španskih medija da Savez traži zamenu za selektora i rekao da Luis Enrike nikada nije pokazao nijedan znak da razmatra mogućnost napuštanja državnog tima.

"Naš cilj je da ostanemo zajedno", dodao je Molina.

Molina je naveo da nema vremenskog roka za povratak Luisa Enrikea i dodao da mu Savez daje bezuslovnu podršku u "ovako teškom trenutku". Nije poznato zbog čega selektor od odsustvuje. On je u martu napustio kamp reprezentacije uoči utakmice u kvalifikacijama protiv Malte.

Španija je prva na tabeli Grupe F sa šest bodova, dva više od Švedske i tri više od Rumunije i Malte. Norveška ima jedan bod, a Farska Ostrva su bez bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve