Nova vest
Fudbal

Petak, 17.05.2019.

17:27

FKCZ: Promocija dresa i poziv na proslavu

Promocija novog dresa Crvene zvezde okupila je ogroman broj zvezdaša na zanimljivom druženju u "Red Star šopu" na "Marakani".

Izvor: LN

Autor: LN

FKCZ: Promocija dresa i poziv na proslavu
Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je organizovala druženje dva dana uoči poslednjeg meča ove sezone u Superligi i šampionske proslave.

"Sve je spremno za proslavu jubilarne, 30. titule državnog prvaka na napem stadionu, koja je zakazana za nedelju od 18 sati. Zato na vreme preuzmite besplatne karte na blagajnama Marakane kako biste prisustvovali i dodeli pehara, dok je utakmica sa Napretkom od 19 časova", navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Pravo zagrevanje za šampionsko slavlje bilo je u zvaničkoj klupskoj prodavnici, u prisustvu velikog broja zvezdaša. Pred sam kraj domaćeg prvenstva upriličeno je nesvakidašnje druženje navijača sa svim prvotimcima Zvezde koji su se okupili u "Red Star šopu".

Promocija novog dresa za sezonu 2019/2020. protekla je u sjajnoj atmosferi i uz mnogo smeha, a crveno-beli fudbaleri su rado odgovarali na pitanja znatiželjnih zvezdaša koji su došli da pozdrave svoje šampione – one koji su osvajanjem titule dodali treću zvezdicu na grb.

Red druženja, red autograma na specijalnim karticama za ovu priliku, a neizostavno je bilo i fotografisanje za uspomenu.

Velika potražnja bila je i za novim dresom, kao i za šampionskim majicama, pa će brojni zvezdaši dugo pamtiti nesvakidašnje druženje sa svojim idolima.

"Najbitnije je da smo osvojili titulu i time dodali treću zvezdicu na grb. Svi smo ponosni na ostvarene uspehe do kojih ne bismo došli bez naših navijača, zato želimo da na najlepši način svi zajedno proslavimo titulu u nedelju. Verujemo da će tribine biti što punije, vidimo se na Marakani", poručili su uglas Zvezdini asovi.

"Šef stručnog štaba Vladan Milojević i naši šampioni zaslužili su da šampionska proslava protekne u atmosferi za pamćenje i zato dođite 19. maja na Marakanu i pre 18 časova, kako bi ih dočekale pune tribine u poslednjem prvenstvenom meču ove sezone", navodi se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve