Zvezda podelila već 10.000 karata za proslavu titule

Preuzimanje besplatnih ulaznica na blagajnama Marakane počelo je u sredu i već prvog dana je podeljeno čak 10.000 karata za crveno-beli šampionski spektakl.

PTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ogromno interesovanje vlada i u četvrtak kada je veliki broj zvezdaša došao da preuzme svoje ulaznice za proslavu 30. titule, koja će u nedelju početi već od 18 časova, sat vremena uoči duela sa Napretkom.

Ulaz na stadion "Rajko Mitić“ je besplatan, ali je prema Zakonu neophodno da svi gledaoci na tribine uđu sa ulaznicama.

"Karte će se deliti svakog dana od 10 do 18 časova na blagajnama Marakane, kao i na dan meča od 10 sati do početka! Uz jednu ličnu kartu moguće je preuzeti najviše četiri ulaznice i zato dođite što pre kako biste obezbedili svoje mesto na stadionu. Vlasnici sezonskih ulaznica ulaziće kao i do sada, odnosno nisu im potrebne pojedinačne karte.

Šampioni Srbije završavaju sezonu u domaćem prvenstvu i zato dođite u nedelju i pre 18 sati kada počinje šampionska proslava 30. titule, a obeležavamo i 30. rođendan Delija", piše na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Iz Ljutice Bogdana pred veliko slavlje organizovali su i druženje s fudbalerima.

"U petak 17. maja od 14 časova biće organizovana promocija novog dresa za sezonu 2019/2020, i to u Red Star šopu na Marakani.

To znači i da zvezdaše čeka još jedno sjajno druženje sa prvotimcima Zvezde, jer će svi igrači biti u klupskoj prodavnici od 14 sati i premijerno ćete moći da vidite i kupite novi dres sa trećom zvezdicom. Cena je 7.990 dinara.
Biće to prilika i da pozdravite šampione koji su doneli 30. titulu na Marakanu, zbog koje se simbolično dodaje treća zvezdica na grb.

Crveno-beli fudbaleri će se, kao po običaju, družiti sa zvezdašima koji dođu i deliti im autograme na specijalnim karticama za ovu priliku, a moći će i da se fotografišu sa njima", saopštili su iz kluba.

strana 1 od 2 idi na stranu