Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.05.2019.

15:25

Zvezda zove na druženje i promociju dresa sa tri zvezdice

Crvena zvezda je osvojila titulu i za nedelju, 19. maj, sprema se crveno-bela šampionska proslava.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda zove na druženje i promociju dresa sa tri zvezdice
Foto: Peða Milosavljeviæ / STARSPORT

Pre toga, u petak, 17. maja, od 14 časova biće organizovana promocija novog dresa za sezonu 2019/2020, i to u Red Star šopu na stadionu "Rajko Mitić".

"Sada već prema tradiciji, spremili smo zanimljivo druženje sa navijačima uoči superligaške utakmice, poslednje ove sezone. Za kraj domaćeg prvenstva dočekaćemo Napredak u nedelju (19 sati), ali je potrebno da već od 18 sati budete na stadionu „Rajko Mitić“ kako biste prisustvovali dodeli pehara i uveličali šampionsku ceremoniju" poručili su iz Crvenene zvezde svojim navijačima.

I pre proslave na stadionu "Rajko Mitić" navijači će moći da se druže sa igračima.

"Zvezdaše čeka još jedno sjajno druženje sa prvotimcima, jer će svi igrači biti u klupskoj prodavnici od 14 sati i premijerno ćete moći da vidite i kupite novi dres sa trećom zvezdicom. Cena je 7.990 dinara. Biće to prilika i da pozdravite šampione koji su doneli 30. titulu na Marakanu, zbog koje se simbolično dodaje treća zvezdica na grb", kažu u Crvenoj zvezdi.

To će biti pravo zagrevanje za nedeljni spektakl i proslavu jubilarne titule, ali i 30. rođendana naših navijača Delija, zato ispunite tribine protiv Napretka kako bi šef stručnog štaba Vladan Milojević i njegovi izabranici odigrali poslednji prvenstveni meč ove sezone u atmosferi za pamćenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve