Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.05.2019.

13:52

Bufon: Dobio sam novi ugovor od PSŽ-a, uskoro odluka

Čuveni golman Đanluiđi Bufon potvrdio je da mu je Pari Sen Žermen ponudio novi ugovor i tako demantovao da je već odlučeno da napušta francuskog šampiona.

Izvor: SN

Autor: SN

Bufon: Dobio sam novi ugovor od PSŽ-a, uskoro odluka
Photo by Julian Finney/Getty Images

Iako su brojni evropski mediji preneli da Italijan odlazi i da PSŽ vraća Kevina Trapa sa pozajmice iz Ajntrahta, 41-godišnji čuvar mreže dobio je šansu da još jednu sezonu bude član "svetaca".

"Klub mi je ponudio produžetak saradnje, što me čini zaista srećnim. U narednih nekoliko dana videću projekat i ukoliko obe strane budu zadovoljne nastavićemo zajedno. Sve mi je dobro u Parizu", rekao je Bufon za Skaj uno.

Bufon je ove sezone branio na 24 utakmice u svim takmičenjima, ali je bio na udaru kritika nakon kikseva u iznenađujućoj eliminaciji u osmini finala Lige šampiona od Mančester Junajteda.

On je sve do finiša sezone delio mesto prvog golmana PSŽ-a sa Alfonsom Areolom, kada je Francuz ipak dobio prednost. Ukoliko potpiše novi ugovor, bivši golman Parme i Juventusa krenuće 25. profesionalnu karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve