Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.05.2019.

09:23

Letnja rasprodaja na Santjago Bernabeuu

Real Madrid će nakon jedne od najgorih sezona u poslednjih nekoliko decenija rasprodati skoro ceo tim.

Izvor: B92

Autor:B92

Letnja rasprodaja na Santjago Bernabeuu
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Kako prenosi španski dnevnik "Marka", slobodno u potrazi za angažmanom je čak 14 fudbalera.

Među onim najzvučnijim su svakako svojevremeno najskuplji igrač sveta Garet Bejl, te golman Kejlor Navas i jedan od najtalentovanijih Španaca svoje generacije Dani Sebaljos.

Osim njega, u Realu više ne računaju na još dvojicu mladića – Markosa Ljorentea i Serhija Reguilona, koji je često dobijao prednost u odnosu na Marsela ove sezone.

Na transfer listi je i štoper Hesus Valjeho, kao i igrači koji su sezonu proveli na pozajmicama u drugim klubovima – Hames Rodriges, Mateo Kovačić, Teo Ernandes, Borha Majoral, Oskar, Raul de Tomas i Martin Edegor.

Nekadašnja norveška senzacija Edegor bi mogao da bude vrlo interesantan klubovima posle odlične sezone u Holandiji. On je postigao 7 golova uz 10 asistencija za Vitese.

Marka navodi i da je Real spreman da čuje ponude za Marijana Dijasa, Brahima Dijasa, Iska i Lukasa Vaskesa, iako oni nisu "tehnološki višak" na Santjago Bernabeuu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve