Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.05.2019.

17:30

Ben: Ne može mnogo ekipa da se pohvali s tri zvezdice

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben očekuje feštu u nedelju kada će crveno-beli pred svojim navijačima proslaviti titulu.

Izvor: PT

Autor: PT

Ben: Ne može mnogo ekipa da se pohvali s tri zvezdice
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Svi smo jako uzbuđeni zbog predstojećeg slavlja. Naporno smo trenirali cele sezone kako bismo osvojili šampionsku titulu. Ona dodatno dobija na značaju kada se zna da je ovo jubilarna, trideseta titula za Crvenu zvezdu. Dodavanje treće zvezdice iznad grba je velika stvar, ne može mnogo ekipa da se pohvali time. Beležili smo odlične rezultate, postizali smo mnogo lepih golova, navijači su mogli da uživaju u atraktivnoj igri i sada je vreme da to zajedno proslavimo", rekao je Ben za klupski sajt.

Zvezdin špic naglasio je koliko važnu ulogu igraju navijači crveno-belih.

"Atmosfera kao na Marakani se retko gde na svetu može doživeti. Uživam da igram pred Delijama. Zato pozivam navijače da dođu u što većem broju da zajedno proslavimo 30. titulu, ali i 30. rođendan naših navijača. Uveren sam da će atmosfera biti prava slavljenička i da će svi koji budu na stadionu uživati. Mi ćemo i na terenu prirediti lepu fudbalsku predstavu i upotpuniti proslavu
".

Pre proslave u nedelju, naša ekipa će u sredu, 15. maja, odigrati revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti u Lučanima.

"Znate da mi od početka do kraja sezone gledamo svaku sledeću utakmicu kao najvažniju. Tako će biti i sada. Idemo u Lučane sa namerom da pobedimo, potpuno smo spremni i fokusirani na ono što nas čeka. Znamo da je Mladost dobra ekipa, pokazali su to mnogo puta do sada. Želimo duplu krunu ove sezone, tako da ćemo se boriti da ostvarimo što bolji rezultat i plasiramo se u finale", poručio je Ben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve