Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.05.2019.

16:51

Zvezda poziva navijače na proslavu titule na "Marakani"

Fudbaleri Crvene zvezde poslednju superligašku utakmicu ove sezone odigraće u nedelju od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: PT

Autor: PT

Zvezda poziva navijače na proslavu titule na
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zajednica superligaša donela je odluku o terminu odigravanja mečeva poslednjeg, sedmog kola plej-ofa Superlige, kojima se završava domaće prvenstvo.

Crveno-beli su i matematički obezbedili titulu, a protiv Napretka, od 19 sati u nedelju, poslednji put će ove sezone istrčati na svoj stadion.

"Potrebno je da svi zvezdaši ranije dođu na Marakanu. Ceremonija proslave jubilarne, 30. titule počinje već u 18 sati i zato na vreme zauzmite svoje mesto na tribinama.

To znači i da će uručenje šampionskog pehara biti uoči utakmice, a da spektakl bude potpun, potrebne su i pune tribine našeg stadiona.

Neka tako i bude, ulaz na Marakanu je besplatan i naši fudbaleri, šef Vladan Milojević i njegovi saradnici zaslužili su da se priredi istinski spektakl i da atmosfera bude za pamćenje, a tom prilikom biće obeležen i 30. rođendan naših navijača Delija
", navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve