Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.05.2019.

13:39

Skandalozna parola u Ukrajini: Hrvatski navijači pevali "Ubij Srbina" VIDEO

Hrvatski i ukrajinski navijači poslali su skandaloznu parolu ljudima u Srbiji na jednom fudbalskom meču.

Izvor: LN

Autor: LN

Skandalozna parola u Ukrajini: Hrvatski navijači pevali
EPA/SERGEY DOLZHENKO

Na društvenim mrežama pojavio se video-snimak zajedničkog skandiranja navijača Dinama iz Kijeva i Dinama iz Zagreba protiv Srba.

Vođe navijača ukrajinskog kluba su gromoglasnim aplauzom pozdravili navijače iz Zagreba, popularne Bed Blue Bojse, a onda su zajedno krenuli da pozivaju na nasilje nad Srbima, skandirajući "Ubij, ubij, ubij Srbina".

"Obaveštavam vas da su došli momci iz Hrvatske, navijači Dinama iz Zagreba, da nas podrže da se suprotstavimo ovim ku*vama. Ako ne znate, oni su veoma bliski prijatelji Srba. Molim vas da me podržite, ponovite za mnom: Ubij Srbina!", rekao je vođa navijača Dinama, prenosu Sputnjik.

Nedugo zatim cela tribina je počela da skandira isto, a bile su zapaljene i baklje. Celu situaciju pogledajte na priloženom video-snimku.

Inače, Dinamo iz Kijeva je remizirao u subotu sa Zorjom (1:1) i ostao usamljen na drugom mestu ukrajinskog šampionata, bez ikakvih šansi za titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve