Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.05.2019.

12:58

Pirlo: Za osvajanje Lige šampiona Juventusu je potreban Isko

Legendarni italijanski fudbaler Andrea Pirlo rekao je da Juventusu nedostaje igrač poput Iska kako bi osvojio Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Pirlo: Za osvajanje Lige šampiona Juventusu je potreban Isko
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

On takođe smatra i da Maurisio Poćetino ima identitet koji odgovara torinskom klubu.

Menadzer Totenhema, koji je ove sezone uspeo da odevede londonski klub u finale Lige šampiona, pominje se kao novi trener Juventusa.

"Poćetino ima identitet za Juventus. On je moderan trener koji je u Engleskoj veoma dugo. Ta modernost ne odnosi se samo na stil igre, nego na sve. On dolazi iz španskog fudbala, a koji je spoj svega", rekao je Pirlo, a prenosi "Skaj sport Italija".

Bivši vezni fudbaler Milana i Juventusa govorio je i o propustima i nedostacima u veznom redu Stare dame.

"Po mom misljenju, potreban im je Isko. Juventus je na drugom nivou u Italijii, ali moraju da osvoje Ligu šampiona. Alegri je to imao na umu nekoliko meseci. Vezni red je nešto što treba da se popravi. Doveo je Kristijana Ronalda kome ne zna kako da doda loptu. Vezni igrači su im potrebni kako bi otišli do kraja u Ligi šampiona", rekao je on.

Juventus je ovo sezone zaustavljen u četvrtfinalu Lige šampiona, kada ih je eliminsao Ajaks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve